KOSOVËLAJME

Ambasadorët e QUINT-it i shkojnë Kurtit në zyrë

Ambasadorët e shteteve të QUINT-it i kanë zbarkuar sot te ndërtesa e Qeverisë, me ç’rast i kanë shkuar në zyrë kryeministrit Albin Kurti.

Ky takim është zhvilluar tashmë, por akoma nuk dihet se çka është diskutuar dhe cilat kanë qenë temat kryesore.

Florenti Company
Koha
Market Florenti

Kujtojmë se themelimi i Asociacionit ka qenë vazhdimisht kërkesë edhe e vendeve të tjera të grupit QUINT, që, pos Francës e Gjermanisë, përfshijnë edhe SHBA-në, Mbretërinë e Bashkuar dhe Italinë.