02LAJME

“Aty ku mashtrimi përcjell blerjen”, ETC në Mitrovicë mashtron konsumatorët me çmime

Një konsumator ka dokumentuar mashtrimin që qytetarëve po ju bëhet me çmime.

Siç i ka thënë ai portalit “Rajoni”, ky rast ka ndodhur sot në marketin e ETC-së në Mitrovicë.

Koha
Market Florenti
Florenti Company

Çmimi i produktit është ndryshe në raft kurse tek arka ndryshe i është faturuar.

Sipas qytetarit, kjo që po bën marketi është vjedhje dhe mashtrim.