02EKONOMIKOSOVËLAJME

Behgjet Pacolli dhe Halil Kastrati nisin ndërtimin e shtëpive në Skenderaj pas vërshimeve të janarit

Pesë shtëpi të reja kanë nis të ndërtohen në Skenderaj me iniciativë të Fondacionit “Behgjet Pacolli”, dhe Shoqatës “Jetimat e Ballkanit”.

Ndërtimi i këtyre shtëpive do të bëhet pas vërshimeve të mëdha që patën goditur Skenderajn muaj më parë.

Florenti Company
Koha
Market Florenti
Market Florenti

Poashtu në këtë komunë do të rinovohen disa shtëpi që janë prekur nga vërshimet e fundit.

Përveç, kryetarit të Skenderajt, Fadil Nura, të pranishëm në këtë ceremoni ishin edhe Halil Kastrati, Selim Pacolli dhe Fjolla Ramadani, Drejtoreshe e Fondacionit “Behgjet Pacolli.

“Me gëzim nisi dita e sotme për familjet e goditura nga vërshimet, të Isak Smajlit – Kuçicë, Jetullah e Avdullah Imerit – Tushilë, Xhafer Zyhranit – Llaushë dhe Isuf Gjokajt – Skenderaj, ku bashkë me humanistin Halil Kastrati dhe Selim Pacollin dërguam lajmin më të mirë pas fatkeqësisë, për ndërtimin e shtëpive të reja nga fillimi, falë Shoqatës “Jetimat e Ballkanit” dhe Fondacionit “Behgjet Pacolli”, ka shkruar ndër të tjera Fadil Nura.