KOSOVËLAJME

Ekipet e kërkim-shpëtimit të FSK-së nisen për në Pejë

Njësitet e kërkim-shpëtimit në kuadër të Forcës së Sigurisë së Kosovës janë nisur drejt Pejës.

Kështu ka bërë të ditur ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj.

Market Florenti
Florenti Company
Koha
Market Florenti

Këto njësite u nisen pasi në Pejë është shkaktuar kaos i vërtetë si pasojë e vërshimeve dhe përmbysjeve.

“Të nderuar qytetarë, Njësitë tona të kërkim-shpëtimit tashmë janë nisur për në qytetin e Pejës, do të jenë aty ku ka nevojë për t’iu dalur në ndihmë në këtë gjendje të rëndë. Me të gjitha kapacitetet tona jemi në dispozicion për të tejkaluar këtë situatë” bëri të ditur ministri Mehaj.