LAJME

Policia konfirmon raportimin e Mitropol për arrestimin e serbit për armëmbajtje pa leje

Prokuroria Themelore në Mitrovicë është njoftuar për rastin dhe me urdhër të prokurorit kujdestar, arma dhe targat janë konfiskuar. Ndërsa një person i dyshuar është shoqëruar në Policinë e Kosovës për intervistim.

Një drejtues i një automjeti të dyshimtë është hasur në rrugën e njohur si “tre Rrokaqiejt” për keqpërdorim të targave, duke e drejtuar një veturë me targa “NP” -Novi Pazarit.

Market Florenti
Koha
Florenti Company
Market Florenti

Bëhet fjalë për serbin Branislav Vlaskovic, rreth 60 vjeçar, për të cilin raportoi ekskluzivisht Mitropol.

VIDEO E ARRESTIMIT

Pas identifikimit dhe kontrollit që është bërë nga njësitet policore, është gjetur dhe konfiskuar një armë zjarri.

Në lidhje me rastin është njoftuar edhe Prokuroria Themelore në Mitrovicë, dhe me urdhër të prokurorit kujdestar, është konfiskuar arma dhe targat.

Në anën tjetër një i dyshuar është shoqëruar në Policinë e Kosovës për intervistim.