02LAJME

Lagjja Dauti e Pasomës së Vushtrrisë: Ujë s’kem, rrugë jo, nuk jetohet kështu

Banorët e lagjës Dauti në Pasomë të Vushtrrisë po ankohen se nuk kanë kushte elementare të jetesës, duke shtuar se nuk kanë as infrastrukturën bazike të jetesës.

Kështu kanë bërë të ditur këta banorë në një storie për Nacionale Videos. Banorët kanë thënë se nuk do të votojnë asnjë kryetarë të ardhshëm.

Florenti Company
Market Florenti
Koha
KL

Ata thonë se qe 24 vite kanë premtime për rregullim të rrugës, por që asgjë nuk është bërë deri më tani.

“Sherri i ujit dhe rrugës po duhet me lëshu krejt fshatin” thotë njëri nga banorët.

VIDEO:

https://fb.watch/mQ88gX7foH/?mibextid=cr9u03