ROZË

Edhe Blerando falet në shtëpinë e BBV, videoja që zbuloi gjithçka

Formati “Big Brother VIP” në gjuhën shqipe ka shënuar gjithsej katër sezone, dy në Shqipëri si dhe dy në Kosovë. Duke u bazuar në këto katër sezone, Big Brother VIP Kosova 2 po shënon më së shumti banorë praktikues të fesë.

Këtë edicion, Monika është deklaruar se kryen ritet e fesë myslimane edhe brenda shtëpisë më të famshme. Gjithashtu, edhe Shqipja ka deklaruar se i përmbahet disa parime të fesë edhe brenda shtëpisë.

Florenti Company
Market Florenti
Koha
Market Florenti

Por, se është praktikues i fesë edhe Blerando nuk u bë e ditur për shikuesit e këtij formati deri më sot kur Santiana zbuloi një gjë të tillë.