Vajza 12-vjeçare nga Mitrovica është ende duke luftuar për jetën.

Pas operacionit të gjatë e të vështirë, ajo vazhdon të jetë nën vëzhgimin intensiv të mjekëve në Helsinkit (HUS), e rrethuar nga aparaturat e shumta jetëdhënëse.

Pavarësisht gjëndjes tepër të rëndë shëndetësore të vajzës, Familja dhe i gjithë Komuniteti Shqiptar në Finlandë akoma shpresojnë mbijetimin e saj.”- thuhet në postim.