KOSOVËLAJME

Raportohet se ministrja Hajdari po intervistohet nga Prokuroria Speciale në lidhje me rezervat shtetërore

Ministrja e Industrisë, Tregtisë dhe Ndërmarrësisë, Rozeta Hajdari, është duke u intervistuar nga Prokuroria Speciale nën dyshimet për  keqpërdorimin me rezervat shtetërore.

Autoritetet në Kosovë kishin arrestuar disa  persona, nën dyshimet se kanë bërë keqpërdorime sa u përket blerjeve të rezervave shtetërore.

Market Florenti
Florenti Company
Koha

Prokuroria Speciale e Kosovës tha se të arrestuarit dyshohen për veprat penale: “keqpërdorim i detyrës zyrtare” dhe “dhënie e ndihmës në kryerjen e veprës penale të keqpërdorimit të detyrës zyrtare”./Dukagjini