KOSOVË

Më 6 maj manifestim për nder të ditëlindjes së Skënderbeut, marshon edhe FSK-ja

Më 6 maj – datë kjo që llogaritet të jetë ditëlindja e Gjergj Kastriot ‘Skënderbeut’ – do të mbahet manifestim në sheshet “Skënderbeu” dhe “Nënë Terezë”.

Kështu raportoi Kosovapress, duke cituar organizatorët nga një OJQ “Shqiptaria”, të cilët paranjoftojnë se kjo ngjarje do të shënohet me programe shkencore, artistike dhe kulturore.

Koha
Florenti Company
Market Florenti

Ky manifestim do të fillojë prej orës 13:00 në sheshin “Skënderbeu”, dhe “Nënë Tereza”, ku pritet të parakalojnë Forca e Sigurisë së Kosovës dhe Policia e Kosovës, tha mediumi.