KOSOVËLAJME

Shoferi mbante fëmijën në prehër teksa voziste, i merret patenta për gjashtë muaj

Policia e Kosovës, në Mitrovicën e Jugut, ka hasur në një shoferi i cili drejtonte automjetin duke mbajtur timonin me fëmijë në prehër.

Kështu bën të ditur policia përmes një postimi në Facebook.

Market Florenti
Florenti Company
Koha
Market Florenti

Ndaj kundërvajtësit është shqiptuar gjobë prej 400 euro, pesë pikë negative dhe masa mbrojtëse marrje e patën shoferit për gjashtë muaj.