KOSOVËLAJME

Ligji i ri i trafikut rrugor, për një muaj shqiptohen mbi 36 mijë gjoba

Policia e Kosovës ka bërë me dije masat e ndërmarra sipas ligjit të ri për rregullat e trafikut rrugor gjatë implementimit në muajin e parë.

Sipas policisë, numri i gjobave për kundërvajtje në total ishte 36 mijë e 427. Ndërkaq, mjetet e konfiskuara të pa regjistruara janë 639 ndërkaq mjete të konfiskuara të drejtuara nën masën mbrojtëse janë 251.

Koha
Market Florenti
Florenti Company

“Me qëllim të rritjes së sigurisë rrugore, mbrojtjen e jetës dhe zhvillimin normal të rrjedhës së trafikut, Policia e Kosovës gjatë muajit të parë të implementimit të ligjit të ri të trafikut ka ndërmarrë fushata për vetëdijesimin dhe sensibilizimit e qytetarëve në respektim të rregullave dhe kontributit të përbashkët për parandalimin e aksidenteve në trafik”, thuhet në njoftimin e policisë.

Policia e Kosovës, ka apeluar të gjithë pjesëmarrësit në trafik të respektojnë rregullat e trafikut që të kontribuohet në në sigurinë rrugore duke shpëtuar veten dhe pjesëmarrësit tjerë në trafik.