KOSOVËLAJME

Në Skenderaj do të mbahet një ceremoni gala me rastin e 25 vjetorit të çlirimit të Kosovës

Me 10 Qershor nga ora 19:30, në Skenderaj, fondacioni ‘’Kosova 25’’ do të mbajë ceremoninë gala të çlirimit të Kosovës.

Kjo ceremoni do të mbahet për të respektuar heronjtë e rënë të UÇK-së, ish të burgosurit politik, aktivistët dhe të gjithë patriotët tjerë, gra e burra që kontribuuan për çlirimin dhe lirinë e Kosovës.

Florenti Company
Koha
Market Florenti
Market Florenti

Ceremonia Gala është frymëzuar nga mënyra se si Patriotët Amerikanë festojnë 4 korrikun, festën e tyre të pavarësisë.

Në këtë ceremoni do të mbahet një program ku pjesëmarrësit janë: Leonora Jakupi, Arif Vladi, Kori Siparantum, Dirigjent Memli Kelmendi, trupi i baletit nga Tirana dhe shumë të ftuar të tjerë.

Koncerti pritet të zgjasë rreth 1 orë e 30 minuta.

Programi: