KOSOVËLAJME

Nën ndikimin e alko*olit kontrolloi një person duke u prezantuar si person zyrtar, arre*stohet i dyshuari në Skenderaj

Policia e Kosovës ka arrestuar një person në Skenderaj, pasi që i njëjti nën ndikim të alkoolit viktimës mashkull kosovar i ishte prezentuar si person zyrtar, shkruan Mitropol.

Sipaa raportit të policisë, i dyshuari e kishte kontrolluar viktimën në xhepa të rrobave dhe në trup.

Market Florenti
Market Florenti
Koha
Florenti Company

“Me vendim të prokurorit kujdestar i dyshuari është dërguar në mbajtje.”, thuhet në raport.