KOSOVËLAJME

Shkon në dy numri i viktimave pas vërshimeve në Pejë, vdes edhe nëna e fëmijut 5-vjeçar

Nëna e 5-vjeçarit që vdiq si pasojë e vërshimeve në Pejë është gjetur e vdekur.

Drejtoria Rajonale e Policisë në Pejё ka njoftuar se me datё 25 qershor 2023, pas kërkimeve nga njësitet policore rreth orёs 01:20, është viktima e dytë nga këto të reshura.

Florenti Company
Market Florenti
Koha

Fillimisht, nëna e fëmijës ishte raportuar si personi i zhduku, përderisa pas gjetjes së saj, vdekjen e viktimës e ka konstatuar ekipi mjekësor.

Policia ka treguar se edhe në lagjen “Fidanishte” dy persona kanë pësuar lëndime trupore si pasojë e vërshimeve dhe se të njëjtit janë në tretman mjekësor.

Situata aktualisht është raportuar e qetë në Pejë, shiu është ndalur përderisa nga komuna është thënë se ekipet e nevojshme janë ende në terren.