02LAJME

Ekskluzive: Këta janë 6 konkurrentët për pozitën e rektorit në Universitetin e Mitrovicës

Konkursi për pozitën e rektorit në Universitetin e Mitrovicës tashmë është mbyllur, shkruan Mitropol.

Në kuadër të këtij konkursi kanë aplikuar gjithsejtë gjashtë persona, emrat e të cilëve burime ekskluzive të ‘Mitropol’ i kanë konfirmuar se janë:

Koha
Florenti Company
Market Florenti
Market Florenti

1. Prof. Merita Shala, prorektore aktuale në UIBM.

2. Prof. Qazim Tmava, dekan aktual në UIBM.

3. Prof. Naser Peci, dekan aktual në UIBM.

4. Prof. Faton Merovci, dekan aktual në UIBM.

5. Prof. Saranda Kika-Bahtiri, profesoreshë në UIBM.

6. Peof. Izet Zeqiri, ish prorektor dhe ish dekan në UIBM.

Votimi për përzgjedhjen e rektorit do të bëhet me shumicë nga anëtarët e Këshillit drejtues.