KOSOVËLAJME

Blair: E dija para 25 vitesh që ishte gjëja e duhur për ta bërë, duhet t’u rrimë krah njerëzve të Kosovës

Ish-kryeministri i Britanisë së Madhe, Tony Blair, i cili ishte njëri nga njerëzit kyçë që vuri në lëvizje intervenimin e NATO-s në Kosovë, po i adresohet Kuvendit të Kosovës në seancën solemne të organizuar në prag të Ditës së Çlirimit.

Blair sot tha se ka qenë i bindur se ishte gjëja e duhur për ta bërë dhe tha se edhe “tani jam i bindur që duhet t’u rrimë krah njerëzve të Kosovës në mënyrë që e ardhmja e Kosovës të jetë në linjë me meritat e njerëzve të saj.”

Florenti Company
Market Florenti
Market Florenti
Koha

Ai po ashtu ka thënë se në Kosovë janë duke ndodhur shumë gjëra pozitive, të cilat në mësim për tërë botën.