02FUNKULT'ART

BONEVET Mitrovica feston një vjetorin e themelimit

Institucioni edukativ BONEVET ka festuar një vjetorin e themelimit në Mitrovicë, shkruan “Mitropol”.

BONEVET është institucion edukativ që i inkurajon fëmijët, të rinjtë dhe të rritur të identifikojnë dhe zhvillojnë talentin dhe aftësitë e tyre në fushën e teknologjisë dhe më gjerë.

Florenti Company
KL
Market Florenti
Koha

Njoftimi i plotë:

BONEVET Mitrovica feston një vjetorin e themelimit

Jemi krenarë që festojmë një vit të fuqizimit të mendjeve të reja dhe frymëzimit të tyre për t’u bërë shkencëtarë, teknologë, inxhinierë, artistë dhe matematicientë të ardhshëm.

Ka qenë një udhëtim i jashtëzakonshëm i mbushur me kreativitet, inovacion dhe mundësi të pafundme.

Ne i kemi parë studentët tanë të ndërtojnë robotë, të kodojnë video lojëra , të krijojnë vepra arti të frymëzuara nga shkenca, të kryejnë eksperimente dhe të eksplorojnë mrekullitë e universit. Ne kemi parë gjithashtu gëzimin dhe emocionin në fytyrat e tyre teksa zbulojnë ide të reja dhe zgjidhin probleme komplekse.

Ne jemi mirënjohës për mentorët dhe stafin tonë të përkushtuar që e kanë bërë të mundur këtë, si dhe për prindërit dhe komunitetin tonë mbështetës që besojnë në fuqinë e edukimit STEAM, në mesin e të cilëve festuam përvjetorin tonë të parë.

Falemnderit: • Bendi “Shrimps” • Restaurant Koha • ASIXON