ROZË

Del emri, ky është banori i parë i zbuluar që do të futet në BBVK2 – FOTO

“Big Brother VIP” është absolutisht formati televiziv më i shikuar në botë, ku vitin e kaluar ky format erdhi edhe në Kosovë, duke shënuar një sukses të paparashikueshëm.

“BBVK” po rikthehet së shpejti në ekran , me edicionin e dytë dhe kurreshtja për të ditur se kush janë banorët, është e madhe.

Florenti Company
Market Florenti
Market Florenti
Koha

Drejtoresha e kastingut, Liberta Spahiu, dje ka nxjerrë trupin e njërit prej konkurrentëve, por jo edhe fytyrën. Teksa fansat e zjarrtë të këtij formati zbuluan përmes varsës së konkurrentit për të cilin bëhet fjalë është modelin, Lumbardh Salihu.

Ata nisën kërkimet tek followersat e Libertës, teksa hasën në një fotografi ku Lumbardhi mbante varsën e njëjtë me atë që kishte postuar Liberta.