KOSOVËLAJME

Dibrani pret në takim Elshanin, flasin për koordinim të veprimeve mes ShKK-së dhe PK-së

Sot, Drejtori i Përgjithshëm i Shërbimit Korrektues të Kosovës, Ismail Dibrani, ka takuar Drejtorin e Policisë së Kosovës për rajonin e veriut të Mitrovicës, Veton Elshani, me të cilin diskutuan për thellimin e bashkëpunimit ndërinstitucional dhe rritjen e sigurisë në institucionet korrektuese.

Në takim, u theksua rëndësia e koordinimit të veprimeve mes Shërbimit Korrektues dhe Policisë për të garantuar një mjedis të sigurt dhe të qetë për të burgosurit dhe stafin.

Koha
Florenti Company
Market Florenti
Market Florenti