02KOSOVËLAJME

Dy persona u penguan gjatë votimit në Mitrovicë të veriut, rasti denoncohet në polici

Të dielën e 21 prillit, në katër komunat me shumicë serbe në veri të vendit u mbajtën votimet me qëllim të rrëzimit të kryetarëve shqiptarë, shkruan Mitropol.

Gjatë votimit dy në Mitrovicë të veriut, dy persona raportohet të jenë penguar.

Market Florenti
Florenti Company
Koha

“Dy ankues meshkuj shqiptar shtetas të Shqipërisë, kanë raportuar se nje person mashkull kosovar ndaj tyre ka kryer vepren pengim I procesit te votimit.”, thuhet në raportin policor.

Rasti është iniciuar si “Pengim i procesit të votimit” dhe me vendim të prokurorit rasti ka kaluar në procedurë të rregullt.