02LAJME

Gruaja kishte urdhër mbrojtës nga gjykata, burri i shkon në shtëpi e rrah e bën për spital

Çdo ditë raportohen raste të dhunës, ku viktima zakonisht janë gratë dhe vajzat që përjetojnë dhunë psikike e fizike nga bashkëshortët e tyre dhe anëtarët tjerë të familjes.

Kështu dje në Mitrovicë të Veriut, një grua e cila kishte urdhër mbrojtës nga gjykata, u sulmua fizikisht nga burri i saj, shkruan Mitropol.

Florenti Company
Koha
Market Florenti

“Viktima ka pranuar trajtim mjekësor ndërsa i dyshuari gjendet në arrati”, thuhet në raportin policor.

Rasti është cilësuar si “Shkelje e Urdhërit të Mbrojtjes” dhe hetimet janë duke vazhduar.