02LAJME

Hajt djali jem se ka me u ba mirë – Rikthehet optimisti i famshëm, tash drejtor në komunën e Zveçanit

Karakteri legjendar nga Mitrovica i famshëm me deklaratën “Hajt djali jem se ka mu bo mirë” është shfaqur sërish në ekranet televizive pas afro gjashtë vitesh, shkruan “Mitropol”.

Florenti Company
Koha
Market Florenti

I pyetur se nëse ende mendon se do bëhet mirë, ai ka thënë se vazhdon të besoj njejtë dhe se tash edhe nipi i tij ka marrë përgjigjen e njejtë që ata si familje e përcjellin brez pas brezi.

Për dallim nga hera e kaluar, karakteri mitrovicas është paraqitur në cilësinë e drejtorit në Komunën e Zveçanit./Mitropol/

KJO  ËSHTË PARAQITJA E PLOTË E TIJ.