KOSOVËLAJME

Haradinaj: Jam i hapur për bashkëpunim me opozitën!

Ish-kryeministri i vendit, Ramush Haradinaj, deklaron se mbetet i hapur për bashkëpunim me opozitën edhe pse u refuzua nga LDK e PDK.

“Unë jam ofru për bashkëpunim opozitar edhe sot jam i gatshëm për çfarëdo formule të bashkëpunimit ndëropozitar dhe nuk kam ndonjë kusht ose kërkesë penguese. Përkundrazi ofrohemi me kapacitetin tonë që ta ndihmojmë ndryshimin. Nuk shpreson asnjëri nga ne në bashkëpunim me Vetëvendosjen dhe me Kurtin, ne do t’i krijojmë institucionet pas zgjedhjeve – pra opozita”, tha Haradinaj në Pressing

Market Florenti
Koha
Florenti Company

“Ju e dëgjuat edhe thirrjen time votone opozitën, mos e votoni mashtrimin më”, tha Haradinaj.