KOSOVËLAJME

Haziri: Pas 16 majit, Kosova politikisht nuk do të jetë më e njëjtë

Nënkryetari i LDK-së, Lutfi Haziri, ka thënë se “Kosova politikisht nuk është më e njëjta” pas dështimit për të futur në agjendën e Komitetit të Ministrave të Këshillit të Evropës çështjen e aplikimit.

Sipas tij, 16 maji do jetë dita kur rrethanat politike në Kosovë nuk do të jenë më të njëjta.

Florenti Company
Koha
Market Florenti

“Mendoj që 16 maji në Kosovë ka me u bë situatë e re, rrethanë e re politike, dhe është ditë e re”, tha Haziri në T7.