KOSOVËLAJME

Kelmendi: Për 28 për qind të qytetarëve, feja është me rëndësishme se kombi

Adriatik Kelmendi, autor i emisionit “Rubikon”, ka shkurar një status në platformën sociale “X”, ku ka publikuar një video.

Në videon, flitet për rëndësinë e fesë dhe kombit te shqiptarët. Në shkrimin e tij, Kelmendi ka shkruar se për 28 për qind të qytetarëve, “feja është më e rëndësishme se kombi”.

Koha
Florenti Company
Market Florenti

“Kombi apo feja? Për 28% të qytetarëve feja është më e rëndësishme se kombi” – shkroi ai.