KOSOVËLAJME

KFOR: Vazhdojmë të zbatojmë mandatin bazuar në Rezolutën 1244 për mjedis të sigurt në Kosovë

KFOR vazhdon të zbatojë mandatin e tij, bazuar në Rezolutën 1244 të Këshillit të Sigurimit të OKB-së nga viti 1999, tha misioni.

Siç thonë ata, qëllimi është sigurimi i një mjedisi të sigurt për të gjitha komunitetet që jetojnë në Kosovë dhe liria e lëvizjes, në çdo kohë dhe në mënyrë të paanshme

Koha
Market Florenti
Florenti Company
Market Florenti

KFOR-i është përgjigja e tretë e sigurisë, pas Policisë së Kosovës dhe EULEX-it, me të cilët punojmë në bashkëpunim të ngushtë”, ka thënë KFOR-i në platformën “X”