KOSOVËLAJME

Kica-Xhelili ironizon me sulmet e Gërvallës ndaj BE-së, poston një tigër prej letre

Deputetja e LDK-së, Doarsa Kica-Xhelili,i përmes një postimi në Facebook të një tigri i krijuar prej letre duke ironizuar kështu e fjalimin e zëvendëskryeministres dhe kryediplomates Donika Gërvalla në diskutim në Forumin e Dubrovnikut.

 Gërvalla në një panel diskutimi në Forumin e Dubrovnikut – ku të pranishëm ishin edhe emisarët Gabriel Escobar dhe Miroslav Lajçak e quajti Bashkimin Evropian një “tigër prej letre” pa ShBA-në dhe NATO-n.

Koha
Florenti Company
Market Florenti

“Nuk e postova unë. Një fëmijë i vogël.” –shkroi ajo.