KOSOVËLAJME

Kjo është gjendja e shëndetësisë në Kosovë sipas Bekim Haxhiut

Deputeti i PDK-së, Bekim Haxhiu, përmes një postimi në Facebook, ka njoftuar se në Komisionin Parlamengar për Shëndetësi ka prezantuar gjendjen e rëndë të shëndetësisë.

Ai ka shkruar se këtu ka prezantuar problemet reale me të cilat po përballen pacientët dhe profesionistët shëndetësot dhe dështimin e Qeverisë në sektorin e shëndetësisë.

Koha
Market Florenti
Florenti Company

“Për tri vite të Qeverisë Kurti, Projektliigji për Shëndetësi dhe Projektligji për Sigurimet shëndetësore kanë qenë në agjendë legjislative dhe plane të punës së KPSHM, në: Dhjetor 2021, Tetor 2022, Qershor 2023, dhe ende janë të pa miratuara në qeveri, por sërish të planifikuara për Qershor 2024! Kjo qeveri do të mbahet mend për premtime të kota, fjalë shumë e punë pak”, ka shkruar ai.