KOSOVËLAJME

Kurti për dinarin: Në ditët në vijim do të kem më shumë komunikim, më shumë informim – do të flasë serbisht

Kryeministri Albin Kurti ka thënë se ditëve në vijim do të flasë serbisht dhe t’i informojë më shumë serbët për çështjen e dinarit.

Pjesë nga fjala e tij:

Koha
Florenti Company
Market Florenti

Vetëm euroja është mjet pagese.

Kemi dhënë as shumë subvencione, ndojmë sociale, për komunat me shumicë serbe, të gjithë I pranojnë euro pa kurfarë problem.

Skemi asnjë rast që një qytetar serb i Kosovës ka thënë se nuk i marrë eurot.

Serbët e rëndomtë nuk e urrejnë euron.

Do të kem më shumë komunikim, më shumë informim për serbër në ditët vijuese – do të flasë edhe serbisht që të më kuptojnë më mirë, më qartë.