KOSOVËLAJME

Kurti uron 7 dhe 8 Marsin si dhe fillimin e muajit të shenjtë të Ramazanit

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka uruar të gjithë besimtarët myslimanë për fillimin e muajit të shenjtë të Ramazanit, këtë mars.

Ai, në mbledhjen e Qeverisë, ka uruar edhe Ditën e Mësuesit 7 Marsin, Ditën e Grave 8 Marsin.

Market Florenti
Florenti Company
Koha

“Kemi 7 marsit e Ditës së Mësuesit të japësh mësim është një ndër thirrjet më fisnike në jetë sepse ke në dorë, formimin e informimin e individit që nesër e formëson dhe zhvillon vendin, ne u jemi falënderues mësuesve”.

“E kemi qëllim të vazhdojmë synimin tonë për barazi, urime të gjitha grave festën e 8 Marsit”.

“I uroj të gjithë besimtarëve myslimanë që janë duke e pritur nisjen e muajit të shenjtë të Ramazanit”, ka thënë Kurti.