KOSOVËLAJME

Kuvendi nuk voton sërish Projektligjin për shëndetin riprodhues dhe fertilizim të asistuar mjekësor

Deputetët e Kuvendit të Kosovës nuk kanë arritur as sot të votojnë pro Projektligjit për shëndetin riprodhues dhe fertilizim të asistuar mjekësor.

Kryetari i Kuvendit, Glauk Konjufca, ka thënë se nuk pati kuorum për votimin e kësaj pike dhe ajo është shtyrë për seancën tjetër.

Market Florenti
Koha
Florenti Company

“Nuk kem i mundësi ta trajtojmë çështjen më tutje, amendamenti 4 qe ti trajtojmë amendamentet tjera, mbetet për një seancë tjetër edhe kjo”, ka thënë Konjufca.

Kjo pikë e rendit të ditës së sotshme nuk ka pasë kuorum edhe disa herë të tjera.