ROZË

Luizi pranon një dhuratë speciale nga mërgimtari (Pamje)

Luiz Ejlli ka pranuar sot një dhuratë interesante nga një mërgimtar nga Londra.

Luizi ka thënë në humor se fillimisht kishte frikë ta shtypte butonin.

Market Florenti
Florenti Company
KL
Koha

Se për çfarë dhurate bëhet fjalë, dhe kush është mërgimtari që e ka nisur këtë surprizë për Luizin, dëgjojeni videon.