02KULT'ARTLAJME

Mbillen bimë e rregullon hapësirat tek Qendra Zejtare në Mitrovicë

Qendra Zejtare e Mitrovicës u bë me bimë të reja dhe me sera të vogla bimësh, shkruan “Mitropol”.

Kjo u bë në kuadër të projektit për një Eko-kamp pranveror i cili përfundoi të dielën e kaluar.

Koha
Market Florenti
Florenti Company
Market Florenti

Punëlryesit thonë se së bashku u përpoqën që qendrën e vjetër zejtare në Mitrovicë ta bëjnë më të jetueshme.

“Dëshirojmë të falënderojmë të gjithë pjesëmarrësit e kampit, fqinjët dhe vullnetarët e tjerë për mbështetjen e tyre. Së bashku kemi mbërri me i kry krejt këto gjana.”, thuhet në reagim.

Ky Eko-Kamp është pjesë e “Mitrovica Goes Green” dhe u zbatua nga Social Space for Deconstruction në partneritet me 7Arte, dhe u mbështetet nga UNMIK-u.