02LAJME

Mërgimtari zvicran që u zhduk pasi zbriti në aeroportin “Adem Jashari” është nga Mitrovica

Një person, me vendbanim në Zvicër, ka zbritur me 18 qershor në ANP “Adem Jashari” dhe më nuk dihet për vendndodhjen e tij.

I njejti siç mëson “Mitropol” është me prejardhje nga Mitrovica dhe ishte nisur nga Zvicra për të ardhur në Mitrovicë.

Koha
Florenti Company
Market Florenti
Market Florenti

Njoftimi i plotë i policisë:

PERSON I ZHDUKUR/ANP- Adem Jashari 18.06.2023-14:00. Ankuesi mashkull kosovar ka raportuar se personi mashkull kosovar me vendbanim në Zvicër më datën 18.06.2023 ka zbritur në ANP “Adem Jashari” dhe më nuk dihet për vendndodhjen e tij. Rasti në procedurë hetimore.