02LAJMESPORT

Mitrovica i bëri pritje madhështore kampionit Robin Krasniqi

Meçi i madh i 5 gushtit po afron dhe Robin Krasniqi po merr mbështetje nga çdo cep i Shqiptarisë.

Karvani i tij së fundmi ka vizituar Mitrovicën ku ka marrë mbështetje të madhe.

Florenti Company
KL
Koha
Market Florenti

VIDEO KËTU

Ky është njoftimi i tij:

Mitrovicë ❤️❤️❤️

Falemnderit shumë për përkrahjen!

Shihemi shpejt në stadiumin “Fadil Vokrri” në Prishtinë, për t’ua shpërblyer mundin e përkrahjen tuaj, me një natë të paharrueshme për vendin tim.

Unë, biri yt Kosovë.

#5gusht2023 #stadiumifadilvokrri #prishtina #robinkrasniqi #tripEM #mitrovica #unebiriytkosove