KOSOVËLAJME

“Naimi prej afër një viti më ka lutur që ta kryej vrasjen”, publikohet dëshmia e Kushtrim Kokallës

Mediumi “Paparaci” ka publikuar dëshminë e Kushtrim Kokallës, një nga të dyshuarit për vrasjen e Liridona Ademajt, me porosi të Naim Murselit.

Sipas dëshmisë, Kokalla ka deklaruar se Naim Murseli e kishte porositur për të kryer vrasjen rreth një më parë.

Market Florenti
Koha
Florenti Company

Pjesëtari i Forcës së Sigurisë së Kosovës ka mohuar të ketë pranuar kërkesën e Murselit.

Ai madje ka shtuar se për i ka bërë thirrje atij që mos te bëjë asnjëherë.

“Vlen të ceket se Naimi prej afër një viti mua më ka lutur që të e kryej këtë vrasje. Atëherë unë i kam thënë se nuk vjen në shprehje që të bëj këtë punë dhe mos më thuaj më asnjëherë”, thuhet në dëshminë e tij.