KOSOVËLAJME

Nënshkruhet marrëveshja mes Kosovës dhe ShBA-së kundër manipulimit të informacionit nga shtetet e huaja

Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani dhe nënsekretarja amerikane të Stetit, Elizabeth Allen kanë nënshkruar marrëveshjen mes Kosovës dhe ShBA-së kundër manipulimit të informacionit nga shtetet e huaja.

Marrëveshja është nënshkruar sot gjatë takimit të Osmanit me Allen.

Florenti Company
Market Florenti
Koha
Market Florenti

Ndërkohë, Allen do të takohen edhe me kryeministrin e Kosovës, Albin Kurti.