KOSOVËLAJME

Nëse shihni këta persona raportoni menjëherë në polici

Njësiti i hetimeve të stacionit policor të Graçanicës, me autorizim nga prokuroria kompetente, kërkon ndihmë nga qytetarët në ofrimin e informatave, të cilat do të ndihmonin në identifikimin dhe arrestimin e personave në fotografi.

Personat e dyshuar kërkohen për përfshirje në një rast, vjedhje që ka ndodhur në janar të këtij viti.

Market Florenti
Florenti Company
Koha

Policia kërkon nga qytetarët që për çdo informacion të mundshëm të kontaktojnë në numrin e telefonit 192.