02LAJME

Një person sulmohet fizikisht në Veri të Mitrovicës, të dyshuarit nën ndikimin e alkoolit

Një burrë ka raportuar në polici se është sulmuar fizikisht nga dy persona në Rrugën Çlirimi në Mitrovicën Veriore, shkruan Mitropol.

Njëri është identifikuar dhe ështp shoqëruar ne stacionin policor.

Florenti Company
Market Florenti
Koha

Pas matjes së alkool-testit, u zbulua se të dyshuarit ishin nën ndikimin e alkoolit.

“Me urdhër të prokurorit janë liruar.Rasti në procedurë të rregullt.”, thuhet në njoftim.