KOSOVËLAJME

“Nuk janë kriminelë” – Përgjigja e Kusari-Lilës për Radojçiqin dhe Veselinoviqin: E di… por s’janë të pastër për amerikanët

Sllavko Simiq nga Lista Serbe ka thënë se Millan Radojçiqi dhe Zvonko Veselinoviqi “nuk janë kriminel”.

Ai thotë se ata janë njerë familjarë dhe pa njolla.

Koha
Florenti Company
Market Florenti

Kusari i përgjigjet “e di Sllavko… por qartë nuk janë të pastër për amerikanët”.

Përcillni këtu bisedën e plotë:

https://fb.watch/lJ3YejRHhb/?mibextid=cr9u03