KOSOVËLAJME

Nxehet mësuesi i njohur: Rinia po ngajnë mas xhamive, pa shkollë nuk të vyen as xhamia

Sa vjen e bëhet me interesante rubrika “Porosia e Bablokut” që është në kuadër të emisionit Kojshia Show. Kësaj radhe, mysafir ishte veterani i Arsimit, Shaqir Rrustemi nga Zhegra.

Në bisedën e tij me moderatorin Sadri Imeri, ai ndau shumë histori nga jeta e tij si dhe punën që kishte bërë në arsim, në ditët më të vështira për popullin shqiptar të Kosovës.

Florenti Company
Koha
Market Florenti

Mësuesi foli për problemet me të cilat ballafaqohet rinia e jonë edhe ditët e sotme.