EKONOMILAJME

Pesë profesionet që po kërkon më së shumti Gjermania, paga shkon deri në 4500 euro

 

Florenti Company
Koha
Market Florenti
KL

Punëtorët e tyre nuk ishin të mjaftueshëm, pavarësisht pagës së madhe që ofrojnë këto profesione.

Infermierët dhe teknikët

Sipas faqes së internetit Paylab, infermierët dhe teknikët në Gjermani fitojnë nga 1500 deri në 4300 euro bruto.

Shoferët

Drejtuesit e autobusëve në Gjermani mund të fitojnë nga 1500 deri në 2600 euro në muaj.

Mjekët specialistë

Mjekët specialistë janë të radhës në listën e profesioneve deficitare në Gjermani.

Një mjek që jeton vetëm në Gjermani fiton mesatarisht 4500 euro në muaj.

Punëtorët e ndërtimit

Punëtorët e ndërtimit në Gjermani fitojnë nga 1200 deri në 3000 euro në muaj, pasi të jenë zbritur taksat dhe kontributet.

Dado

Të ardhurat mujore të një dadoje në Gjermani variojnë nga 1130 deri në 2500 euro.