LAJMEROZË

“Po e fali sabahun”- Arta Nitaj tallet me fenë islame

Në festën e ditëlindjes së Butrint Imerit, ishte prezent edhe Arta Nitaj.

Me një fustan të zi ku shihet se ka mbuluar dhe kokën, Arta është tallur me fenë Islame.

Florenti Company
Market Florenti
Koha

Ajo në një moment dëgjohet derisa thotë : “Po e fali sabahun”, ku vazhdojnë të qeshurat pa fund.

Edhe pse koka e modelës është e mbuluar, duart dhe shpina e saj janë të gjitha të zbuluara.

Ironia e modeles u prit me komente të shumta në rrjet.