KOSOVËLAJME

Po shëtiste me uniformë me emblemë serbe, arrestohet një person në Leposaviq

Gjatë ditës së djeshme Policia e Kosovës ka arrestuar një person në fshatin Tresava në Leposaviq, pasi që i njëjti është hasur me uniformë që kishte emblema serbe, shkruan Mitropol.

I dyshuari i përket nacionalitet shqiptar.

Florenti Company
Market Florenti
Market Florenti
Koha

Pas konsultimit me prokurorin dhe gjyqtarin, uniforma është konfiksuar ndërsa i dyshuari është liruar në procedurë të rregullt.

Rasti është iniciuar si “Ekspozim i materialit të turpshëm dhe ofendues”.