02KOSOVËLAJME

Policia e Kosovës ndalon ambulancën serbe në veri

Mediet serbe raportojnë se Policia e Kosovës ka ndaluar në Zveçan një ambulancë serbe.

Policia  ka ndaluar një autoambulancë që ishte në sistemin shëndetësor serb, Grabovc të komunës së Zveçanit, raporton novosti.

Market Florenti
Florenti Company
Koha

Ndërkohë drejtori i Qendrës Spitalore Klinike në Mitrovicë, Zlatan Elek ka thënë se ngjarja ka ndodhur dje.

Sipas tij ky nuk nuk është rasti i parë i tillë dhe se policia vazhdimisht ndalon ambulancat.