KOSOVËLAJME

Policia, FSK-ja dhe zjarrfikësit ushtrojnë në afërsi të aeroportit

Sot, Policia e Kosovës, Forca e Sigurisë dhe zjarrfikësit e kanë zhvilluar një ushtrim fushor të përbashkët.

Ky ushtrim është realizuar në afërsi të Aeroportit të Prishtinës.

Florenti Company
Market Florenti
Market Florenti
Koha

Qëllimi i këtij aktiviteti ka qenë praktikimi i koordinimit midis institucioneve-agjencive duke simuluar skenarë të ndryshëm për të siguruar një reagim efektiv.

Trajnimi është mbajtur nga Agjencioni për reduktimin e kërcënimit serioz nga ShBA-ja.