KOSOVËLAJME

Policia me aksion, sekuestrohen armë e municion

Policia e Kosovës, konkretisht Drejtoria për Hetimin e Krimit të Organizuar në bashkëpunim me Prokurorinë kompetente, të asistuar edhe nga njësitet tjera të stacionit policor në Podujevë dhe njësinë K9, duke u bazuar në Urdhër Kontrollin e lëshuar nga Gjykata kompetente, kanë realizuar  një operacion kontrolli në një lokacion në një fshat të Podujevës, me ç‘rast ka rezultuar me arrestimin e një personi të dyshuar për “trafikim me armë”.

Florenti Company
Koha
Market Florenti

Gjatë këtij operacioni policor është kontrolluar një shtëpi banimi dhe janë sekuestruar provat/dëshmitë materiale si në vijim:

Dy armë të shkurtra (revole),
Një armë e gjatë (ajrore),
Njëzet e pesë fishekë,
Dhjetë krehër të karikatorit (për armë të gjata),
Një kuti e mbushur me barut dhe një sasi e predhave sferike për fishekë të gjuetisë,
Pajisje për shtypjen (gravim) të shkronjave dhe numrave në armë (metal)

Me vendim të Prokurorit pas intervistimit personi i dyshuar ndalet në mbajtje për 48 orë për proceduar të mëtejme ligjore.