02LAJME

Policia në Mitrovicë kërkon bashkëpunim për gjetjen e të dyshuarës në fotografi

Policia e Kosovës në rajonin e Mitrovicës sot ka dalur me një kërkesë, shkruan ‘Mitropol’.

Nga Policia është kërkuar që nëse e shihni gruan e paraqitur në fotografinë e mëposhtme, ta lajmëroni policinë.

Koha
Florenti Company
Market Florenti

Gruaja në foton e mëposhtme dyshohet për kryerje të veprës penale “Vjedhje” në qytetin e Skenderajt.

Numrat e telefonit dhe adresat elektronike kontaktuese për të kontaktuar Policinë e Kosovës:

– 192

– +381 (0)28 582 076- Stacioni Policor në Skenderaj

  044/192 218

– E-mail adresa: info@kosovopolice.com