KOSOVËLAJMESHQIPËRI

Pronari nga Kosova merr peng 6 pushuesit italianë në Sarandë: Më dëmtuan apartamentin

Një 59-vjeçar nga Kosova ka marrë peng 6 pushues italianë, të cilët dëmtuan banesën e dhënë me qera prej tij në Sarandë.

Policia bën me dije se 59-vjeçari iu ka hequr lirinë për 1 orë 6 pushueve me pretendimin se këta të fundit i kishin dëmtuar disa pajisje në apartamentin e disponuar prej tij.

Florenti Company
Market Florenti
Koha
Market Florenti

Policia ka bërë të mundur arrestimin e 59-vjeçarit, si dhe ka liruar pushuesit e bllokuar në banesë prej tij.